Kardex Remstar horizontale carrousels:

Snelle en efficiënte order-picking

Kardex Remstar Horizontal Karussell - Schnelle Bereitstellung und effizientes Kommissionieren

Met een horizontale carrousel van Kardex Remstar worden goederen snel, betrouwbaar en efficiënt opgeslagen en weer opgehaald.


Efficiënte picking-werkplek

Een horizontale carrousel benut optimaal de beschikbare lengte. Door de centrale toegangsopening voor in de horizontale carrousel en de rangschikking van de machines in zogenaamde picking-werkplekken, heeft de picker in een beperkte ruimte, snel toegang tot de opgeslagen goederen. Hierdoor hoeft het personeel niet zo ver te lopen als gebruikelijk in een conventioneel stellingmagazijn.

Nog een voordeel: alle horizontale carrousels die bij één picking-werkplek horen, werken gelijktijdig. Hierdoor zijn de goederen voortdurend bereikbaar en hoeft personeel minder onproductief te wachten.

Efficiënte order-picking is mogelijk door een horizontale carrousel te koppelen aan magazijnbeheersoftware (bijv. Kardex Remstar Power Pick Global) en verschillende optische aanwijselementen in te zetten. De pickers kunnen nog sneller werken als u picking-strategieën zoals "batch-picking" toepast. 

Download de brochure