Magazijnoplossingen

Geintegreerde systemen voor een hogere capaciteit

Interne logistiek verbeteren

Je magazijn is één van de belangrijkste onderdelen in de logistieke keten, maar tegelijkertijd ook één van de duurste. Denk aan de huur of hypotheek van je pand en de personele kosten. Het kan veel efficiënter! Door je magazijn te automatiseren verbeter je de interne logistiek en ergonomie, bespaar je kosten, kun je sneller uitleveren en verlaag je de foutmarges. Een boost voor je rendement dus!

 

 

Direct advies over magazijnoplossingen

Magazijn automatisering

De manier waarop je je magazijn automatiseert hangt sterk af van de inrichting van je processen. Laat je hierbij adviseren door een van onze specialisten. Zij weten alles over magazijnoplossingen en komen bij jou op locatie voor persoonlijk advies. 

 

Magazijnoplossingen van Kardex Remstar

Kardex Remstar integreert en installeert geautomatiseerde opslag- en orderpicksystemen. Deze zijn volledige afgestemd op jouw wensen. We hebben magazijnoplossingen voor elk type goederen: of ze nu zwaar en lang zijn of juist heel klein. We bouwen onze systemen altijd op maat zodat je optimaal gebruik maakt van je beschikbare vierkante meters. Ook in de hoogte.

 

Voordelen van onze magazijnoplossingen

  • Hogere ruimte-efficiëntie van 80%;
  • Grotere picking-nauwkeurigheid van 99%;
  • Verhoging van de productiviteit bij de orderpicking van 400%;
  • Voorraadnauwkeurigheid van 99%.

 

Contact over magazijnoplossingen
 
OK