Online shops

Efficiëntie en flexibiliteit aangepast aan uw online shop

Vergroot uw efficiëntie en uw concurrerend vermogen

Ongeacht de grootte van uw online winkel, beschikt Kardex Remstar over oplossingen om de efficiëntie in uw magazijn te vergroten uw concurrentiepositie te verbeteren.  Onze geautomatiseerde opslagsystemen en softwareoplossingen zijn exact toegesneden op uw actuele behoefte en voldoen aan uw verwachtingen. Ongeacht of ze worden toegepast in een enkele, semi-automatische oplossing met een of twee automatische opslagsystemen of in grotere projecten met meerdere opslagsystemen inclusief de mogelijkheid om goederen volledig automatisch op te slaan en te verzamelen.

Na opening van een webshop zijn sommige kleine klanten gestart met een investering in één of twee automatische opslagsystemen in hun kelder. Stap voor stap hebben zij het aantal opslagsystemen uitgebreid, parallel aan de groei van hun omzet. In vergelijking met traditionele opslagsystemen  zoals statische legbordstellingen noteren onze klanten efficiëntieverbeteringen van 100 tot 400 procent. Daarmee besparen ze flink wat geld.

 

Creëer ruimte voor meer voorraad. Bespaar flink op vierkante meters

Of uw gebouw nu 2,5 of 30 meter hoog is, onze automatische opslagsystemen worden altijd exact aangepast aan de beschikbare ruimte. De positie en configuratie van het systeem zijn flexibel. Omdat de automatische opslagsystemen van Kardex worden aangepast aan de hoogte van uw goederen, maakt u optimaal gebruik van de ruimte. In vergelijking met conventionele legbordstellingen besparen onze klanten gemiddeld 70 tot 90 procent ruimte door te investeren in de systemen van Kardex.

Dit heeft onze klanten in staat gesteld om hun webshop te laten groeien binnen de vier muren van hun bestaande pand. Anders gezegd: klanten hoefden niet te verhuizen naar een nieuwe locatie of hun huidige magazijn tegen hoge kosten uit te breiden.

 

U krijgt een flexibele oplossing die zich aanpast aan uw behoefte

Webshops opereren in een dynamische markt waarin flexibiliteit en aanpassingsvermogen noodzakelijk zijn om de winstgevendheid te maximaliseren. Kardex Remstar heeft oplossingen ontwikkeld die u in staat stellen om het hele systeem maximaal te benutten met slechts een minimale personeelsbezetting, ongeacht of u nu veel of weinig online orders heeft te verwerken.

U heeft de mogelijkheid om de opslagsystemen te beheren met de software van Kardex. Deze software combineert de opslag en orderpicking van artikelen tot slechts één proces. Dat heeft als voordeel dat u met minimale inzet van mensen de doorlooptijd van orders kunt verkorten.  Het uiteindelijke doel is kosten besparen en de online klanten snellere levertijden aanbieden.

Vergroot uw liquiditeit en daarmee de mogelijkheid om online te groeien

U kunt snel geld besparen met een investering in de automatische opslagsystemen van Kardex Remstar. We kunnen bewijs overleggen van bestaande klanten die binnen de eerste maanden al significante kostenbesparingen  wisten te realiseren, wat een directe impact had op hun bedrijfsresultaat. Door het systeem te leasen was hun maandelijkse besparing hoger dan de maandelijkse kosten, wat leidde tot een betere liquiditeit. Dat bood hen nieuwe mogelijkheden voor investering in verkoopactiviteiten en versterking van de concurrentiepositie.

 

Breid het systeem uit als uw omzet groeit

Voor kleinere webshops kan het voordelig zijn om in één of twee automatische opslagsystemen te investeren, gecombineerd met een softwaresysteem. Als de omzet groeit, kan het opslagsysteem van Kardex Remstar stap voor stap worden uitgebreid. Integratie van een extra opslagsysteem is vrijwel net zo eenvoudig als het bouwen van een conventioneel legbordenmagazijn.


Integreer de systemen van Kardex in uw online shop

De opslagsystemen van Kardex worden normaal gesproken aangestuurd door software van Kardex, dat min of meer fungeert als warehouse management systeem (WMS). U kunt maximaal profiteren van de opslagruimte en alle mogelijkheden die dit systeem biedt door deze software te integreren met uw ERP-systeem, uw webshop of uw bestaande WMS-software. Kardex Remstar heeft een groot aantal referenties waar onze systemen zijn geïntegreerd met Axapta , Magento, Navision, Movex, SAP, Jeeves, Apport, Consafe, Dracar, Autovision en heel veel andere systemen.

Is investeren in Kardex Remstar de moeite waard?

Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvend onderzoek naar de mogelijkheden om te besparen op ruimte, tijd en geld in uw magazijn. De meeste klanten die erin geslaagd zijn om hun operationele kosten aanzienlijk te verlagen en hun ruimteproblemen op te lossen, zijn ooit begonnen met een dergelijk onderzoek. De omvang van uw bedrijf of de branche waarin u opereert, maken geen verschil. Stuur ons simpelweg een e-mail of vul het contactformulier in.

Referenties

Als toonaangevende leverancier van automatische opslagsystemen heeft Kardex Remstar meer dan 140.000 systemen in de hele wereld geïnstalleerd – voor kleine en grote toepassingen in kleine en grote bedrijven uit verschillende sectoren. We hebben systemen geleverd aan klanten die alleen online actief zijn, maar ook aan bedrijven waarvoor de webshop slechts één van de vele verkoop- en marketingkanalen is. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Eén voorbeeld van een bedrijf met alleen een webshop is nicehair.dk, een bekend, snelgroeiende speler in Denemarken. Ondanks een behoorlijk effectief, manueel orderpickproces met conventionele legbord- en palletstellingen, bleek uit een haalbaarheidsstudie dat nicehair.dk flink op geld en ruimte kon besparen. Dat zou de groeikansen van het bedrijf verder verbeteren.  Vandaag de dag worden daarom alle online orders uitgeleverd met hulp van het Kardex Megamat RS oplsagsysteem en de Kardex software die is gekoppeld aan de Magento-webshop. Het magazijn is in slechts vier dagen omgebouwd, waarna nicehair.dk in korte tijd erin slaagde de orderpickkosten met 43 procent te reduceren. Tegelijkertijd neemt dit systeem 60 procent minder ruimte in beslag dan de voorgaande opslagmethode. 
Lasse Andersen, partner van nicehair.dk:

“We hebben een ruimtebesparend, flexibele en zeer snelle logistieke oplossing die ons in staat stelt om door te groeien.”

 
OK