Contact

  +31 348 49 40 40

Naar het contactformulier

Life Cycle Service Portfolio

Verhoogde Veiligheid - Meer Efficiëntie - Hogere Productiviteit

Kardex Remstar’s Life Cycle Service biedt een realistische en modulaire oplossing die een effectief is voor je logistieke operatie en magazijn.

» Lees meer over onze service ...

NIEUW: FLEX Care en FULL Care

Remote Support – Top kwaliteit service met operator and management support

Remote Assistentie en Remote Analyse voor meer transparantie, productiviteit en zekerheid voor de levenscycles van je Kardex Remstar units. 
» Lees meer.

Base Care

BASE Care – Het basis service pakket voor geautomatiseerde opslagoplossingen van Kardex Remstar. Onze ervaren technici garanderen betrouwbare testen op basis van alle wettelijke eisen. In het geval van vragen of fouten helpt ons service team je graag tijdens werkuren.

Flex Care

FLEX Care - Alle details in dit contract passen zich aan aan jouw behoefte. Bepaal zelf hoeveel ondersteuning je nodig hebt en of je onze Remote Support Module nodig hebt om het risico op uitval te verminderen. FLEX Care is het servicepakket dat het meest gekozen wordt door bedrijven met eigen onderhoudspersoneel.

Full Care

FULL Care – Wees zeker van maximale service tegen onvoorspelbare kosten. Ons FULL Care pakket biedt je vele voordelen. De ingebouwde Remote Support Module detecteert problemen vroegtijdig zodat je preventieve actie's kunt ondernemen om de productiviteit van de systemen te waarborgen. Tegelijkertijd zijn alle service vereisten in het pakket opgenomen. Dit betekent dat er geen extra kosten zijn voor reparatie of onderhoud.  FULL Care is geschikt voor bedrijven die geen eigen onderhoudspersoneel hebben.

 

 

 

 

 

 

Download Brochure
Live Cycle Service
 
OK