Contact

  +31 348 49 40 40

Naar het contactformulier

Optimale magazijnoplossingen maakindustrie: Ridder Data Systems en Kardex Remstar slaan handen ineenRidder Data Systems vindt nieuwe partner in Kardex Remstar


Ridder Data Systems en Kardex Remstar slaan op handen ineen op het gebied van magazijn- en voorraadbeheersoftware. Samen bieden de bedrijven een totaaloplossing voor het automatiseren van het productieproces en magazijnbeheer voor bedrijven in de maakindustrie. Waar de ERP-software van Ridder bedrijven in de maakindustrie helpt bij het stroomlijnen van kritische bedrijfsprocessen, automatiseert Kardex het magazijnproces. De integratie tussen de systemen van beide bedrijven zorgt voor een hogere efficiëntie en kortere doorlooptijd.


WMS-software en magazijnsystemen sluiten naadloos op elkaar aan


De twee partijen hebben een integratie opgezet die ervoor zorgt dat stuklijsten uit Ridder meteen worden doorgezet naar het magazijnsysteem van Kardex. Het Kardex-systeem zorgt er vervolgens voor dat alle benodigde onderdelen van de betreffende stuklijst bij elkaar gezocht worden. Hierdoor is het orderpicken van materialen voor de stuklijst in een handomdraai gedaan en minimaliseer je het aantal pickfouten.


Kardex Remstar: Maximaal rendement met ‘goederen-naar-de-man-principe’


Circa 125 jaar ontwikkelt en levert Kardex Remstar producten en diensten voor een optimaal beheer van interne logistiek. Van kleine magazijnen tot grote logistieke distributiecentra; de geautomatiseerde opslag- en orderpicksystemen van Kardex Remstar vormen een raamwerk voor ongekende efficiëntie van interne logistieke processen, voor het uitzetten van lijnen voor het behalen van een maximaal rendement zoals snellere orderverwerking, optimale goederenopslag, ruimtebesparing in m2, tijd- en kostenbesparing en verbetering van ergonomie en veiligheid. Kardex Remstar Life Cycle Service biedt maximale betrouwbaarheid, om de gehele levenscyclus van het systeem te ondersteunen.


Ridder Data Systems: ERP-ontwikkelaar sinds 1982


Ridder Data Systems ontwikkelt, levert en onderhoudt ERP-software voor de klantordergestuurde maakindustrie. Door jarenlange ervaring, realiseert Ridder ERP-software die naadloos aansluit op de praktijk. De ERP-systemen van Ridder zijn gebouwd op de nieuwste softwaretechnieken en beschikken over een brede basis. Deze basis is uit te breiden met verschillende, branchespecifieke modules, zodat de software nog beter aansluit op het bedrijfsproces. Sinds 1982 heeft Ridder al meer dan duizend bedrijven in de maakindustrie mogen automatiseren.


Meer weten over de mogelijkheden?


Neem contact op. Onze experts weten alles over logistieke vraagstukken en helpen je graag verder. 
OK