Contact

  +31 348 49 40 40

Naar het contactformulier

Email

Meer dan 165.000 wereldwijd succesvol geïnstalleerde oplossingen spreken voor zich. Tot onze klanten behoren zowel een aantal van de bekendste en grootste ondernemingen ter wereld als een aantal heel kleine bedrijven. Of uw bedrijf nu groot of klein, nationaal of internationaal georiënteerd is – wij garanderen steeds dat onze producten en diensten van een continu hoge kwaliteit zijn. De volgende lijst bevat slechts een kleine selectie: verdere referenties vindt u via ons Download Centrum.

Koud of warm, droog, absoluut schoon, trillingsarm, 100% veilig, 100% gecontroleerd en wat al niet meer: uw opslaggoederen stellen de hoogste eisen en reageren gevoelig op veranderingen. Dat mag ook, want wij hebben de passende oplossingen al paraat: voor bedrijven binnen de machine- en installatiebouw, de elektronica-, chemische en farmaceutische industrie, de geneesmiddelen- en autobranche enzovoort, enzovoort. Praat eens met ons. Wij vinden het juiste antwoord voor u, in financieel en technisch opzicht. 

 

 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Kardex gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

OK