Autobranche

Magazijnoptimalisatie - Maximale levercapaciteit, weinig stilstand, kleinere voorraden

Beter beheer van beweging – magazijnoptimalisatie
Maximale levercapaciteit, weinig stilstand, kleinere voorraden: wij laten u zien hoe u uw ressources met behulp van dynamische magazijnoplossingen effectiever kunt inzetten en uw klanten nog beter tevreden kunt stellen.

Steeds kortere productcycli, steeds complexere productieprocessen, steeds krappere tijdschema’s. Strengere kwaliteitseisen, een toenemende kostendruk: de uitdagingen binnen de autobranche zijn enorm. Wie als toeleverancier zijn positie wil behouden op de markt, moet zijn capaciteiten en ressources zo economisch mogelijk inzetten binnen zijn magazijn. Precies op dit punt biedt de samenwerking met Kardex u doorslaggevende voordelen: de intralogistiek creëert voor u een besparings- en rationalisatiepotentieel zoals geen andere sector dat doet! Een hoge beschikbaarheid bij zo min mogelijk transport- en opslagkosten is voor ons het belangrijkste principe. Wij werken voor u zowel complete technische oplossingen voor de materiaalstroom uit, als uitgebreide individuele toevoer- en verwijderingsconcepten.  Uw voordelen: u bespaart niet alleen oppervlakte bij de opslag en de productie, u verhoogt ook de procesveiligheid en transparantie.

 

Wij bieden u een sterke toekomst

De toenemende variatie en de voortschrijdende vermindering van de eigen productie bij de eindproducenten vereisen logistieke oplossingen die snelheid, flexibiliteit, leveringszekerheid en traceerbaarheid garanderen. Daar komt vaak nog de eis van de OEMs bij dat u zich aanpast aan hun interne processen. Precies hier haken onze specialisten in: dankzij de intelligente inrichting van uw logistieke en productiestructuren ondersteunen wij de integratie van bedrijfsprocessen, verstevigen uw positie binnen het leveranciersnetwerk en helpen u om succesvol te reageren op de eisen die de markt stelt.

 

Reserveonderdelenmanagement, slim gedaan

De toenemende variatie stelt ook het reserveonderdelenmanagement voor nieuwe opgaven. Voor gebruik op handelsniveau bieden wij u algehele ondersteuning, inclusief het in gang zetten van een automatisch bevoorradingsproces voor zeer goed lopende onderdelen. Het resultaat: de voorraad kan al na een halfjaar duidelijk gereduceerd worden, bij een tegelijk toegenomen beschikbaarheid.

 

Flexibel en open voor alles

Onze oplossingen kunnen in ieder logistiek systeem worden geïntegreerd. Als efficiënt magazijn, bij de productie of als buffer voor de expeditieafdeling. De Kardex-magazijnbeheersoftware en pick-and-place-systemen garanderen bovendien een veilige inslag en uitname, ook tijdens spitsuren.

 
OK