Contact

  +31 348 49 40 40

Naar het contactformulier

Email

Magazijnsystemen en software

Opslag, orderpicking en de bijbehorende software

Geautomatiseerd magazijnsysteem

Met een geautomatiseerd magazijnsysteem lever je sneller, werken je medewerkers ergonomisch en breng je de foutmarge tot een minimum. De magazijnkasten van Kardex Remstar zijn geschikt voor elk type magazijn of distributiecentrum en kunnen helemaal naar wens gebouwd worden. Of je nu lange, zware materialen in je magazijn hebt liggen of veel kleine artikelen of onderdelen.

 

Software oplossingen

Met Power Pick Global magazijnbeheersoftware verhoog je de efficiëntie van je magazijn. De software begeleidt de orders door het hele fulfillment-proces en levert de artikelen op tijd, snel en nauwkeurig aan. Het systeem is geschikt voor allerlei toepassingen: van productie tot distributie en logistiek in vele bedrijfstakken.

 

Persoonlijk advies

Welke magazijnkast past het beste bij mijn situatie? Een carrousel of een verticale lift? Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een geschikt magazijnsysteem. Onze experts komen langs bij jou op locatie. Zij weten werkelijk alles over magazijnsystemen en logistieke vraagstukken. Op basis van je situatie, wensen en problematiek krijg je een persoonlijk advies.

 

Vertical Buffer Module

Vertical Buffer Module

Magazijnsysteem voor kleine onderdelen

De Vertical Buffer Module is ideaal voor het opslaan en bufferen van goederen met uiteenlopende afmetingen zoals onderdelen en gereedschappen. Deze magazijnkast heeft zeer hoge picksnelheden voor kleine onderdelen. De Verticale Buffer Module is razendsnel, efficiënt en energiezuinig.


 

Verticale liftsystemen

Verticale liftsystemen - Shuttle XP, Shuttle XPlus, Shuttle XPMultiple - Optimale benutting van de opslagoppervlakte op minimale grondoppervlakte

Optimale benutting van de opslagoppervlakte op minimale vloeroppervlakte

De Shuttle XP is een magazijnsysteem waarmee je de productiviteit in je magazijn aanzienlijk verhoogt. Je kunt rekenen op hoge picksnelheden en minimale wachttijden. De zijdelingse opslaghoeken in de bedieningsopening maken een positionering van meerdere legborden binnen het werkbereik mogelijk. Zo kan bij één legbord worden gepickt, terwijl de extractor op de achtergrond het volgende legbord klaarzet.

 

Verticale carrousels

Verticale carrousels: Megamat RS, Megamat RS 180, Megamat - Enorme capaciteit op minimale ruimte

Enorme capaciteit op minimale ruimte

De compacte constructie van de Megamat RS biedt op een minimale vloeroppervlakte een maximale opslagcapaciteit. Een integratie als vrijstaande carrousel of als verdiepingsoplossing met meerdere bedieningsopeningen kan tot een hoogte van 10 meter probleemloos gerealiseerd worden. Iedere Megamat RS kan als stand-alone-oplossing worden ingezet of indien nodig worden uitgebreid. Deze modulaire opbouw biedt je een maximale investerings- en toekomstgarantie.

 

 

 

 

 

Horizontale carrousels

Horizontale carrousels - Betrouwbare, snelle en efficiënte orderpicking bij geringe hoogte van de ruimte

Betrouwbare, snelle en efficiënte orderpicking bij geringe hoogte van de ruimte

In de horizontale carrousel kunnen verschillende artikelen worden opgeslagen tot wel 60 ton. Je bespaart tijd door snelle, directe en betrouwbare toegang. De artikelen worden compact opslagen in een kleine ruimte.


Horizontale carrousels

Heavy-duty Systemen

Heavy-duty Systemen

Magazijnsysteem voor extreem zware of lange goederen

De Towermat en Intermat heavy-duty systemen zijn ideaal voor het opslaan van buitenmaatse en extreem zware goederen. Efficiënt, veilig en compact.

 

 

Lektriever

Office Solution - Lektriever

De Lektriever is een software-gestuurde, geautomatiseerde archiefkast die duizenden bestanden, video's, cd's en dvd's kan beheren. De bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk: de Lektriever zoekt met één druk op de knop elk gewenst medium.

 

Lektriever

Brochure downloaden
ProductPortfolio
 

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt Kardex gebruik van cookies. Door verder te klikken op onze website, accepteert u de cookies. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.

OK