Kardex Remstar Intermat

De sterke paternoster voor ronde lading in lastige ruimtes

Kardex Remstar Intermat - The strong paternoster

De Intermat verticale carrousel voor ronde goederen met speciale eisen

Onbenutte ruimte en lange afstanden staan een efficiënte operatie in de weg en kosten dus geld. De flexibele Intermat carrousel van Kardex Remstar is de ideale oplossing voor dit probleem. Dit systeem maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte - bijvoorbeeld door installatie van een carrousel in de vorm van een brug boven de productieruimte, boven de intern transportroutes of in lastige hoeken - en heeft daarmee een positieve impact op de efficiëntie. Ronde en zware goederen leggen op deze manier minimaal beslag op ruimte. Bovendien kunnen ze gemakkelijk worden getransporteerd naar de uitneemopeningen dankzij het ontwerp dat ruimte biedt voor meerdere omlopen.

Space-saving storage solution for tyres

De praktijk heeft uitgewezen dat het paternoster-principe uitermate geschikt is voor de opslag van banden. De Intermat carrousel maakt maximaal gebruik van de beschikbare hoogte en diepte en is daarom goed voor een uiterst hoge opslagdichtheid.

» Lees meer

Safe cable reel intralogistics

Kabelhaspels en andere zware ronde goederen moeten veilig worden opgeslagen, niet te veel ruimte in beslag nemen en gemakkelijk toegankelijk zijn. Intermat is een carrousel dat met dit doel is ontwerpen en dat geïnstalleerd kan worden in werkplaatsen en op buitenterreinen, eventueel in de vorm van een T-brug.

» Lees meer

Technische gegevens

Intermat
Systeem hoogtetot 15.000 mm
Ladingdragers
Breedte13.200 mm
Diepte1.200 mm
Gewicht per ladingdrager
max. 4.500 kg
Download de brochure
Kardex Remstar by Intertex Brochure
 
OK