Kardex Remstar Megamat RS

biedt dankzij het meerlagige veiligheidsconcept de best mogelijk bescherming aan mens, machine en opgeslagen product

Bescherming voor mens, machine en opgeslagen product

Dankzij de veiligheidsvoorzieningen in de toegangsopening van de machine zoals het veiligheidslichtgordijn, is de operator optimaal beschermd tegen ongelukken op de werkplek. De afsluitbare, soepel lopende schuifdeur beveiligt de opgeslagen goederen tegen ongeoorloofde toegang en diefstal. De hele installatie en bepaalde gebieden zijn te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang door middel van wachtwoorden of RFID-chips waarmee medewerkers zich kunnen identificeren.

 

Kardex Remstar heeft voor optimale veiligheid de nieuwe Megamat RS uitgerust met vier indrukwekkende functies:

 • Handmatige noodbediening
  Zelfs als de stroom uitvalt, blijven de opgeslagen goederen altijd bereikbaar.
 • Automatische kettingspanner
  Door de automatische kettingspanner is de aandrijfketting aanzienlijk minder gevoelig voor slijtage. Het resultaat is een betrouwbaar, duurzaam magazijnsysteem.
 • Soepel lopende schuifdeur
  De deur is afsluitbaar en loopt buitengewoon soepel. Hij kan automatisch of handmatig, zelfs met één hand, geopend worden. Het systeem is daardoor gemakkelijk in gebruik en de medewerkers kunnen ongestoord doorwerken.
 • Clip-systeem
  Dankzij het innovatieve clip-systeem van Kardex Remstar zijn de panelen snel en buitengewoon veilig te monteren. Hierdoor is het systeem stabieler en biedt het maximale bescherming voor de opgeslagen goederen en voor de medewerkers ter plaatse.

 

 
OK