Contact

  +31 348 49 40 40

Naar het contactformulier

Producten

Computergestuurde, dynamische opslag- en pickingsystemen van Kardex - Ontwikkeld voor uw success

Verticale liftsystemen

Verticale liftsystemen - Shuttle XP, Shuttle XPlus, Shuttle XPMultiple - Optimale benutting van de opslagoppervlakte op minimale grondoppervlakte

Optimale opslagruimte op een minimale vloeroppervlakte

Hoge performance, minimale wachttijden en daardoor een snel orderpickproces– de Shuttle XP verhoogt de productiviteit in uw magazijn, want onafhankelijk van de standplaats van het systeem zijn de goederen heel snel bij de medewerker. De zijdelingse opslaghoeken in de bedieningsopening maken een positionering van meerdere legborden binnen het werkbereik mogelijk. Zo kan bij één legbord worden gepickt, terwijl de extractor op de achtergrond het volgende legbord klaarzet.

 

Verticale carrousels

Verticale carrousels: Megamat RS, Megamat RS 180, Megamat - Enorme capaciteit op minimale ruimte

Grote capaciteit op minimale vloeroppervlakte

De compacte indeling van de Megamat RS biedt op een minimale vloeroppervlakte een maximale opslagcapaciteit. Een oplossing als vrijstaande carrousel of op 2 of meer verdiepingen met meerdere bedieningsopeningen kan tot een hoogte van 10 meter probleemloos gerealiseerd worden. Door deze uiterst compacte opslag wordt een maximale capaciteit gerealiseerd. Iedere Megamat RS kan als stand-aloneoplossing worden ingezet of indien nodig in een reeks worden uitgebreid. Deze modulaire opbouw biedt u een maximale investerings- en toekomstgarantie.

 

Horizontale carrousels

Horizontale carrousels - Betrouwbare, snelle en efficiënte orderpicking bij geringe hoogte van de ruimte

Betrouwbare, snelle en efficiënte orderpicking bij geringe hoogte van de ruimte

Papierloze orderpicking is mogelijk zonder de bedrijfsorganisatie te hoeven wijzigen. In de Horizontal-carrousel kunnen verschillende artikelen worden opgeslagen. De Horizontal maakt het opslaan van maximaal 60 ton nuttige last mogelijk. Elk vak kan door vloeren in hoogte worden opgedeeld. De artikelen worden compact opslagen op een hele kleine ruimte.

Horizontale carrousels

Times Two

Times Two

De Times Two is een dubbelzijdig reksysteem dat slechts weinig ruimte in beslag neemt. Het eigenlijke rekoppervlak is ondergebracht in een draaibare kubus binnenin een statische behuizing. Zo zijn voor- en achterkant voor het vullen of uitnemen op elk moment eenvoudig te bereiken.

 

Times Two

Lektriever

Lektriever

De Lektriever is een softwaregestuurde, geautomatiseerde mediaopslag die duizenden bestanden, video's, cd's, dvd's enz. kan beheren. Deze kan offl ine worden gebruikt of online met onze IT-systemen worden verbonden. De bediening is eenvoudig en gebruiksvriendelijk: De Lektriever zoekt automatisch en met één druk op de knop elk gewenst medium.

 

Lektriever

Brochure downloaden
 
OK