Power Pick Global

het magazijnbeheersysteem voor geïntegreerde logistieke oplossingen

Power Pick Global begeleidt de orders door het hele fulfillment-proces en levert de artikelen op tijd aan voor efficiënt picken: snel nauwkeurig en gemakkelijk. Door de flexibele opbouw is Power Pick Global heel flexibel en voldoet het aan al uw specifieke eisen voor order-fulfillment. Het systeem is geschikt voor allerlei toepassingen, van productie tot distributie en logistiek in vele bedrijfstakken.

Verhoog uw productiviteit!

Power Pick Global ondersteunt batch picking, waardoor een operator meerdere orders tegelijkertijd kan picken. Dit verhoogt de productiviteit aanmerkelijk. Multi-user-picking biedt de flexibiliteit om gemakkelijk extra mankracht in te zetten voor een hogere picking-snelheid als er veel orders verwerkt moeten worden. Optische indicatoren zoals Pick-to-Light en Put-to-Light geven de operator aanwijzingen waar hij het product exact kan vinden. Dit verhoogt de nauwkeurigheid en verkleint het aantal fouten bij het picken. Power Pick Global kan met verschillende randapparatuur communiceren zoals een barcode-lezer, batchlampen, LED- of laseraanwijzers of printers.


 • Optimale picking-processen – biedt snelle toegang en mogelijkheid voor parallelle order-picking en verhoogt zo de efficiëntie bij het picken
 • Verschillende optische indicators en eenvoudige invoermethode – zorgen voor minder fouten bij het picken. De picking-nauwkeurigheid stijgt tot wel 99%.


Verhoog uw flexibiliteit!

Power Pick Global heeft precies de functionaliteit die u nodig heeft - niet meer en niet minder! Aanvullende optionele modules en individuele aanpassing zijn beschikbaar voor u om uw magazijnbeheer te verbeteren, te ondersteunen en te optimaliseren. Power Pick Global kan als standalone-oplossing werken maar is met de flexibele interfaces ook te integreren in uw IT-systeem.

 • Modulair opgebouwd en veelzijdige opties – zodat latere aanpassingen altijd mogelijk zijn en uw investering beschermd is.

Verlaag uw kosten!

Power Pick Global is efficiënt te gebruiken in combinatie met de dynamische magazijnsystemen van Kardex Remstar, maar ook met andere gangbare opslagfaciliteiten zoals stelling- of palletsystemen.

 • Optimaal gebruik van opslagruimte – tot 85% meer opslagruimte beschikbaar

Power Pick Global magazijnbeheersoftware verhoogt de efficiëntie van uw magazijn

Voordelen in één oogopslag
  • Optimale opslagprocessen
  • Diverse opslag-, picking- en multi-gebruiker-strategieën
  • Modulaire opbouw
  • Flexibele interfaces
  • Specifieke oplossingen voor individuele gebruikers
  • Integratie in verschillende magazijnsystemen
   Download de brochure

   Casestudy's

   Frank Mohn - Opslag op maat voor maakdelen

   Frank Mohn, een fabrikant van pompen voor de maritieme en offshore industrie, vertrouwdin zijn fab...


   Medicine / PARTIJ-PICKING EN MULTI USER PICKING VAN MICRO-OPTISCHE COMPONENTEN

   Verhoogde efficiëntie door partij-picking in combinatie met multi user picking (800 orderregels per ...


   Warehouse & Distribution - LOGISTIEK VAN RESERVEONDERDELEN

   Dezelfde hoeveelheid goederen op minder dan 15 % van de grondoppervlakte. 99 % veilige toegang door ...