Systeemcomponenten

Voldoen aan de hoogste normen

De Verticale Buffer Module kan uitgerust worden met diverse uitneemopeningen en pickingstations. Hierdoor kan de Kardex Remstar LR 35 perfect worden aangepast aan de bestaande processen en beschikbare ruimte. Op elk systeem kunnen tot vier uitneemopeningen worden geïnstalleerd en met elkaar gecombineerd.

 

Picking station

 

Components - Picking station

De draaitafel vormt het hart van het orderpicksysteem. Dankzij de plaatsing onder een hoek van 20° is het station bijzonder ergonomisch en gemakkelijk te bedienen. 

Terwijl de operator bezig is met het orderpicken wordt de volgende bak of tray op de achtergrond aangevoerd en op de andere zijde van de draaitafel geplaatst. Zodra de operator de pick heeft afgerond, draait de tafel  180° en staat de volgende bak gereed.

 

Enkelvoudige bedieningsopening

 

Enkelvoudige bedieningsopening

De enkelvoudige bedieningsopening is ideaal voor situaties waarin een gecontroleerde toegang tot bakken wenselijk is. Denk aan bakken met waardevolle tools of gereedschappen waarvoor registratie van de operator is vereist.

 

Aansluiting op conveyors

 

Aansluiting op conveyors

De Kardex Remstar LR 35 kan eenvoudig worden aangesloten op bestaande conveyor-technologie, of dat nu is voor manuele inslag of uitslag van bakken of trays of voor automatische aan- en afvoer.

De aansluiting kan aan de voor-, achter- of zijkant van het systeem worden geplaatst. De conveyor-aansluiting verzorgt de in- en uitslag van bakken of trays die via een extern conveyor-systeem worden aan- of afgevoerd.

De conveyor-aansluiting is ontworpen voor een ongestoorde aan- en afvoer van complete bakken. Automatisering van replenishement zorgt voor besparing op personeelskosten.

 

One piece flow

 

Components - One piece flow

Met de aansluiting op het Servus ARC Shuttle-systeem is het mogelijk om inkomende goederen, opslag, productie en uitgaande goederen tot één optimale goederenstroom te combineren.

Brochure downloaden
Kardex Remstar Vertical Buffer Family
 
OK