Kardex Remstar Shuttle XP

efficiënte orderpicking en maximale opslagdichtheid

De Shuttle XP van Kardex Remstar is een zeer flexibele oplossing voor opslagbeheer in een breed scala van industrieën.

 

Shuttle XP 250/500

 

Shuttle XP 250/500

Flexibele oplossing voor kleine onderdelen en lichte goederen

Of u nu reserveonderdelen opslaat of kleine hoeveelheden goederen in speciale airconditioningsystemen of in cleanroom-omstandigheden pakt, de Shuttle XP 250/500 kan zelfs de meest veeleisende taken betrouwbaar beheren.

 

Shuttle XP 700

 

Shuttle XP 700

Zeer compacte opslag voor middelgrote ladingen
De Shuttle XP 700 verplaatst goederen met een gewicht tot 725 kg, waardoor het ideaal is voor het efficiënt opslaan en ophalen van zwaar gereedschap en onderdelen of reserveonderdelen. Met een grootte van 4,05 meter breed kan het gemakkelijk grotere goederen opslaan.

 

Shuttle XP 1000

 

Shuttle XP 1000

Robuuste oplossing voor het hanteren van grote ladingen
Met zijn heavy-duty trays kan de Shuttle XP 1000 goederen tot een gewicht van 1000 kg beheren.Het hanteren van zware goederen wordt ondersteund door een optioneel geïntegreerde, in de fabriek gemonteerde kraan en een mechanisme voor het direct opslaan van pallets.

 

Control system

 

Control system

Slimme besturingseenheid
Het moderne ontwerp van de Logicontrol-unit, die wordt bediend via een touchscreen, optimaliseert zowel de ergonomie als de efficiëntie voor gebruikers aanzienlijk.

 

Software

 

Software

Efficiënte magazijnbeheer-software

Met Power Pick Global-software kunnen gebruikers tijd besparen. De afgelegde afstand wordt overbrugt en er worden snellere en nauwkeurigere picks gegenereerd, waardoor de productiviteit aanzienlijk verbetert.

 

 

 

 

 

Het principe

De modulaire Shuttle XP verticale lift is een op zichzelf staand systeem waarin trays worden opgeslagen aan de voor- en achterkant van de unit. Daartussenin bevindt zich een extractor die de trays met goederen met een druk op de knop of het scannen van een barcode automatisch naar de toegangsopening brengt. Dankzij het modulaire ontwerp kan de Shuttle XP worden aangepast aan de vereiste hoogte, zowel vóór als na de installatie, en het aantal toegangsopeningen kan ook worden gewijzigd. Afhankelijk van de hoogte van de ruimte kan hiermee ten minste 85% vloeroppervlakte bespaard worden. Elke tray wordt automatisch gescand met behulp van Optiflex-technologie - de producten die moeten worden opgeslagen, worden vervolgens toegewezen aan de meest efficiënte opslaglocatie met intervallen van 25 millimeter.

 

Flexibele en efficiënte opslagstrategie

Het modulaire ontwerp van de Shuttle XP biedt vrijwel onbeperkte flexibiliteit bij het optimaal gebruik van verschillende magazijnhoogtes. De hoogte kan in stappen van 100 millimeter worden gekozen, zodat de Shuttle XP altijd perfect voldoet aan de capaciteits- en hoogtevereisten in elke situatie. Zelfs wanneer er een locatiewijziging is, kan deze snel worden aangepast aan de nieuwe omgeving door modules toe te voegen of weg te nemen.

 

Aanpassen aan de ruimte

Wanneer je de Shuttle XP over meerdere verdiepingen gebruikt, kunnen maximaal zes toegangsopeningen op de voor- of achterkant van het systeem worden geïntegreerd. Deze posities kunnen vervolgens worden gewijzigd. De sluiterdeur in elke toegangsopening voorkomt dat tocht ontsnapt, waardoor zowel de operator als de opgeslagen goederen worden beschermd.

Voordelen in één oogopslag:
  • Snellere toegangstijden
  • Toename van goederenomzet
  • Meer opslagruimte op een veel kleinere vloeroppervlakte
  • Nauwkeurige voorraden dankzij integratie in interne ERP-systemen
  • Meer veiligheid en bescherming voor operators en opgeslagen goederen
  • Verbeterde ergonomie
  • Modulaire uitbreidbaarheid
Brochure downloaden
Download Brochure
Kardex Remstar ShuttleXP Download
 
OK