Indelingsmateriaal

Productbeheer

Elke lade kan worden geconfigureerd met verdelers en bakken om aan jouw exacte opslagbehoeften te voldoen. Hiermee kun je de locatie perfect afstemmen op de afmetingen van de opgeslagen goederen. Dit zorgt voor een maximale opslagdichtheid, betere organisatie en snellere ophaaltijden.

 

Kardex VLM BOX – Een oplossing op maat voor je bedrijf

 

Het modulaire systeem is speciaal gemaakt voor de Verticale Lift Module Kardex Remstar XP en is flexibel in hoogte, breedte en diepte. De afmetingen kunnen naar je wens aangepast worden. Met het Kardex VLM BOX systeem is het mogelijk om meer dan 300 locatie's te creëren met enkel één systeem.

 

Lees meer

 

Bakken en containers

 

Bins and containers

Op maat gemaakt om te voldoen aan de vereiste afmetingen, zodat elke millimeter opslagruimte wordt benut! Veelzijdig en gemakkelijk in gebruik, ze zijn de perfecte oplossing voor elk dynamisch opslagsysteem. De prestaties en veiligheid worden verbeterd door de lichtgewicht maar robuuste constructie van de boxen. Het VLM box systeem kan worden onderverdeeld om zo nodig kleinere opslaglocaties te creëren. Elke opslaglocatie kan worden gelabeld voor snelle en gemakkelijke herkenning bij het kiezen van goederen.

 

Indelingsmateriaal

 

Dividers and partitions

Tray-verdelers helpen je om je operatie te stroomlijnen, ruimte te besparen en ook een onmiddellijk overzicht van en snelle toegang tot de opgeslagen goederen te bieden. Met indelingsmateriaal kun je het exacte aantal opslaglocaties maken dat je op elke tray nodig hebt. Je kunt ook de grootte van elke opslaglocatie bepalen; het afstemmen van de opslaglocatie op de grootte van de opgeslagen goederen verbetert de opslagdichtheid. Elke opslaglocatie kan worden gelabeld met een artikelnummer of een beschrijving, waardoor het ophalen van opgeslagen onderdelen wordt versneld. Indelingsmateriaal kan op elk moment eenvoudig opnieuw worden geconfigureerd om wijzigingen in de grootte of hoeveelheid opgeslagen goederen aan te passen.

 

Houders en Speciale uitrusting

 

Holders and special equipment

Diverse speciale houders kunnen worden gebruikt voor het georganiseerd opslaan en ophalen van gereedschappen, matrijzen en armaturen. Ze maken gemakkelijke toegang en bediening mogelijk. Daarnaast is het eenvoudiger om kranen en hefapparatuur te gebruiken met automatische of handmatige tray-extractie-apparaten. Voor speciale toepassingen kan de toegangsopening op vloerniveau worden geplaatst, zodat vorkheftrucks eenvoudig toegang hebben.

Toepassingsgebieden:
  • Spare parts
  • Onderhoud en reparatie
  • Gereedschappen
  • Armaturen
  • Eindproducten
  • Buffer opslag
Brochure downloaden
 
OK