Opties

voor nog meer efficiëntie in het magazijn

De Kardex Remstar Shuttle XP is extreem flexibel dankzij verschillende opties die vóór of na de installatie kunnen worden geïntegreerd. Dit biedt een breed scala aan optioneel verkrijgbare componenten. Als zodanig kan de Shuttle XP individueel worden aangepast aan de meest uiteenlopende vereisten en zo worden geconfigureerd dat deze altijd precies voldoet aan de vereiste parameters in het magazijn.

 

Naast barcodescanning-apparaten en pick-to-light-technologie omvat het scala aan opties transportsystemen en transportapparatuur, RFID-technologie, individuele softwareoplossingen en nog veel meer.

 

Installatie buiten het gebouw

 

Installation outside buildings

De Shuttle XP-units van Kardex Remstar kunnen ook buiten gebouwen worden geïnstalleerd om de bestaande capaciteit te vergroten. In dit geval zijn de goederen toegankelijk via een speciale opening in de muur.

 

Handmatige / automatische ladenextractie

 

Manual/automatic tray extraction device

De tray-extractie is ontworpen om de verplaatsing van zware en omvangrijke goederen met behulp van hefinrichting te verbeteren . Met de tray-extractie wordt een bak voor de toegangsopening geplaatst voor inslag en uitslag. Een transportwagen is optioneel voor een veilige en eenvoudige bediening.

 

Installatie op meerdere verdiepingen

 

Installation over several floors

Verticale lift-modules kunnen zich over meerdere verdiepingen uitstrekken met maximaal zes toegangsopeningen die zich aan de voor- of achterzijde van de unit bevinden. Mezzanine vloeren kunnen worden geïnstalleerd om bediening op verschillende niveaus tegelijkertijd mogelijk te maken - bijvoorbeeld inslag aan de voorzijde en uitslag aan de achterzijde.

 

Dubbele toegang

 

Shuttle XPmultiple

Dankzij de optie voor dubbele toegang is het mogelijk om op twee niveaus in de toegangsopening te werken. Een tray wordt getransporteerd naar het eerste werkniveau in de toegangsopening en de deur wordt gesloten. Terwijl de operator goederen opslaat of pickt, wordt de volgende tray opgehaald en bewaard in een wachtpositie achter de toegangsopening.

 

Pick-to-light

 

Pick-to-light

Kardex Remstar levert diverse geïntegreerde pick-to-light-oplossingen om de productiviteit, doorvoer en nauwkeurigheid te verhogen. De Shuttle XP-systemen kunnen worden uitgerust met positie-indicatoren, lichtsignalen en bevestigingsknoppen in de toegangsopening.

 

Barcode scanners

 

Bar code scanners

Barcodescanners kunnen snel en eenvoudig worden geïntegreerd voor het identificeren, ophalen en bevestigen van bestellingen.

 

Conveyer systemen

 

Conveyor systems

Het koppelen van werkzones is de ideale oplossing voor snelle orderpicking en consolidatie. Items worden automatisch naar de toegangsopening getransporteerd, verwijderd en vervolgens in verzend-containers geplaatst.

 

Hef en grijp-apparatuur

 

Manipulation and lifting equipment

Eenvoudige integratie van hefapparatuur, kranen, grijpers en robots vergemakkelijkt de ergonomische hantering van materialen.

Toepassingsgebieden:
  • Order picking
  • Batch picking
  • Consolidatie
  • Sorteren
  • Replenishment
Brochure downloaden
 
OK